Kara Yolu Parsiyel Taşımacılık

Service Image
Başlangıçtan Varışa Kadar

 

Baytur Global Lojistik A.Ş. olarak, 25 yıllık lojistik tecrübemiz ve uzman ekiplerimizle, müşterilerimize esnek ve ekonomik KARA YOLU PARSİYEL taşımacılık hizmeti sunuyoruz. Müşterilerimize; en iyi, düşük maliyetli ve güvenilir hizmeti sunma hedefimiz doğrultusunda kadromuzu Türk ve yabancı çalışma arkadaşlarımızla oluşturup her ülkenin ana diline hakim uzman ve deneyimli ekiplerimizle hizmet veriyoruz.

Kazakistan, Özbekistan, Rusya, Kırgızistan, Azerbaycan, Gürcistan, Türkmenistan, Tacikistan ülkelerine her hafta düzenli parsiyel çıkışlı gönderiler gerçekleştiriyoruz. Tüm taşımalarımız CMR sigortalı taşıma güvencesi altındadır. Bununla beraber Avrupa ve Türkiye’den yapılan tüm parsiyel taşımalar için farklı rotalar sunabiliyoruz. İran rotalı, Azerbaycan üzeri gemi ile ve Rusya üzeri geçişler gibi müşterinin ihtiyacına yönelik en hızlı ve güvenli çözümler üretiyoruz.

İstanbul Ataşehir’de yer alan serbest depomuzdan ihracat yüklemeleri ve Türkiye limanlarına gelen transit yüklemeleri, haftalık düzenli parsiyel taşımacılık hizmeti veren ilk ve tek en büyük servis sağlayıcısıyız.

Parsiyel taşımacılık, birden fazla müşterinin yüklerinin aynı araçla taşınarak maliyetlerin paylaşıldığı bir yöntemdir. Bu sayede, küçük hacimli yüklerinizi uygun maliyetlerle, hızlı ve güvenilir bir şekilde teslim ediyoruz. Geniş acente ağımız ve profesyonel ekibimizle, yüklerinizin zamanında ve hasarsız bir şekilde varış noktasına ulaşmasını sağlıyoruz.

Hizmetlerimiz